Home » » Syampu Rambut Manjur - Beaulife

Syampu Rambut Manjur - Beaulife


Pek Baru RM 18.00 ( 250 ml )

Syampu Rambut Manjur Pro Vitamin E
Kombinasi Hebat Antara Minyak Kelapa Dara Dan Minyak Zaitun 
Untuk Mengimbangi Kelembapan , Menyegar Dan Menstimulasi Kulit Kepala
Membuat Rambut Bersih , Sihat Dan Bersinar.

Syampu Rambut Manjur telah dirumus khusus bagi menyelesaikan semua masalah rambut anda, terutamanya kelemumur, rambut gugur dan beruban. Ia juga membantu melindungi rambut anda dan membekalkan nutrient-nutrien yang diperlukan bagi mengembalikan warna asal rambut anda, serta mengalakkan pertumbuhan rambut baru. Penggunaan yang berterusan untuk beberapa bulan akan memastikan semua nutrien dapat diserap ke dalam kulit kepala dan seterusnya membaiki struktur rambut serta menghalang pertumbuhan uban. Kelemumur akan mula berkurangan seterusnya hilang selepas seminggu menggunakan syampu ini. Syampu yang diperkaya dengan minyak kelapa dara dan minyak zaitun ini juga bertindak menenangkan fikiran dan emosi serta menstabilkan sistem hormon dan pengeluaran sebum pada kulit.


Syampu Rambut Manjur dihasilkan 100% dari berbagai ekstrak herba terpilih dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia dan pengawet yang merbahaya  yang boleh menyebabkan gangguan kesihatan seperti radang kulit kepala yang teruk sehingga bernanah dan berbisul, rambut gugur, botak, buta, kanser dan juga gangguan sistem urat saraf seperti Alzheimer’s iaitu penyakit hilang daya ingatan dan lumpuh. Syampu Rambut Manjur juga tidak mengandungi bahan kimia formaldehid yang mendedahkan pengguna kepada risiko kanser, alahan, ruam, kulit merekah dan lecur yang teruk. Syampu Rambut Manjur selamat digunakan kerana telah diuji di Makmal Tosikologi tempatan dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Keistimewaan dan Kelebihannya


Diformulasi dari ekstrak herba semulajadi Bebas SLS, SLES, ALS dan formaldehid. Tanpa sufaktan, tanpa dioxan Berkesan menangani masalah kelemumur Berkesan merawat masalah kutu kepala Berupaya mengalakkan dan melebatkan rambut. Terbukti dalam merawat dan mengawal masalah uban Berupaya melembutkan rambut yang kasar dan keras. Menenangkan minda dan emosi Menstabilkan sistem horman badan Menstabilkan pengeluaran sebum di kepala Lebih pekat untuk lebih nilai wang anda Selamat untuk kegunaan setiap hari. Sesuai untuk semua golongan dan umur. Sesuai untuk yang sedang manjalani rawatan kulit kepala.  Telah diuji di makmal Toksikologi tempatan Dan HALAL.

Cara Penggunaan

Gunakan pada rambut yang basah. Urut kulit kepala dengan lembut selama lebih kurang 3-5 minit agar nutrient dapat diserap masuk tetapi elakkan dari menggaru dengan kuat kerana ini akan merosakkan folikel rambut. Kemudian bilas dengan sebersih-bersihnya agar folikel tidak tersumbat.

Kandungan :


Deionised Water , Acrylates , C10 - 30 Alkyl Acrylate , Crosspolymer , Sodium Laureth , Sulfat , Cocamidoproply , Betaine , Polyquaternium -10 , Sodium Laureth sulfate , Cocamide MEA , Glycol Distearate , Laureth -10 , Benzoic Acid , Glycerin , Coconut Oil , Olive Oil , Fragrence , Menthol , Methyl , Chloro Isothiazolinone , Methyl Isothiazolinone.Written by : Ainie Beauty Centre Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda